Baby leaves är det nya svarta. åtminstone om man ska tro grönsaksdealarna.
Alla vill ha de små späda gröna bladen från maskrosor, rucola, spenat och allt vad det nu är.
Små vackra, fyllda med nyttigheter kan man knappt motstå dem. Fina i sallad, i soppa, på mackan.
Grillat lantbröd med sallad
Alla vill ha de små späda gröna bladen från maskrosor, rucola, spenat och allt vad det nu är.
Små vackra, fyllda med nyttigheter kan man knappt motstå dem. Fina i sallad, i soppa, på mackan.
Grillat lantbröd med sallad
4 skivor lantbröd
2 msk olivolja
50 gr Gruyereost
70 gr salladsblad
30 gr groddar
2 msk vitlöksvinägrett
1. Stek brödskivorna i olja till de fått lite färg.
2. Hyvla eller skär osteen och fördela på brödet.
3. Toppa med sallad och groddar. Skvätt på lite vinägrett.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar