Vegetarian living heter en av mina favorittidningar. Inte jättesvårt att gissa varför.
Senaste numret har en omslagsbild som fick det att vattnas i munnen på mig.
Var tvungen att raskt göra en variant av receptet, trots att sparrissäsonegn inte riktigt börjat.
Koka gnocchin enligt anvisningen på paktete (kan köpas i vanlig mataffär, brukar ligga vid färsk pasta). Häll av vattnet.
Fräs gnocchin med en rejäl bunte sprris i lite smör i en panna (i mindre bitar). Pressa över lite vitlök, strö över salvia. Salta och peppra.
Rör i rucola i mindre bitar samt en fint hackad salladslök.
Senaste numret har en omslagsbild som fick det att vattnas i munnen på mig.
Var tvungen att raskt göra en variant av receptet, trots att sparrissäsonegn inte riktigt börjat.
Koka gnocchin enligt anvisningen på paktete (kan köpas i vanlig mataffär, brukar ligga vid färsk pasta). Häll av vattnet.
Fräs gnocchin med en rejäl bunte sprris i lite smör i en panna (i mindre bitar). Pressa över lite vitlök, strö över salvia. Salta och peppra.
Rör i rucola i mindre bitar samt en fint hackad salladslök.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar