torsdag 27 september 2012

Varm mat igen

Nu är det kallt och av någon anledning är det fel på elementen i vårt hus, så är dte kallt ute är det kallt inne.

Lite varm mat krävs!


Vegoragu med svamp och fänkål

4 portioner

 

4 portioner quinoa

1 tsk buljongpulver

3 morötter

1 gul lök

200 gr champinjoner

1 fänkål

1 burk vita, stora bönor

 

1. Koka quinoan enligt anvisning på paketet, men tillsätt buljongpulver.

2. Skär morötterna i små bitar. Hacka löken. Halvera svamparna. Skär fänkålen i strimlor.

3. Fräs grönsakerna i panna till genomstekt. Blanda i den kokta quinoan och de avrunna bönorna. Låt allt bli varmt innan servering.

 

BULJONG finns idag i pulverform, lättare att använda än kuber eftersom det är lättare att ta precis så mycket man behöver.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar