Nu är det kallt och av någon anledning är det fel på elementen i vårt hus, så är dte kallt ute är det kallt inne.
Lite varm mat krävs!
Lite varm mat krävs!
Vegoragu med svamp och fänkål
4
portioner
4 portioner quinoa
1 tsk buljongpulver
3 morötter
1 gul lök
200 gr champinjoner
1 fänkål
1 burk vita, stora bönor
1.
Koka quinoan enligt anvisning på paketet, men tillsätt buljongpulver.
2.
Skär morötterna i små bitar. Hacka löken. Halvera svamparna. Skär fänkålen i
strimlor.
3.
Fräs grönsakerna i panna till genomstekt. Blanda i den kokta quinoan och de
avrunna bönorna. Låt allt bli varmt innan servering.
BULJONG finns idag i pulverform,
lättare att använda än kuber eftersom det är lättare att ta precis så mycket
man behöver.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar