onsdag 28 mars 2012

Hett hett hett

Nu har det varit ett uppehåll i bloggandet. befinner mig i Indien och även om det är ett chockerande teknikvänligt land, är det också ständigt svajiga uppkopplingar.

Vi har ätit oss igenom Goa, Bangalore och Bombay. Nu tillbaka i Goa. Ojojoj vad vi har ätit.
För den som inte varit i Indien och är vegetarian kan jag inte annat än att säga ÅK HIT ÖGONABÖJ. Och för den som inte är vegetarian för att den inte tror att man kan äta varierat så ÅK HIT ÖGONABÖJ.

Vi har ätit på gatukök, på lyxhotell, hemma hos indier och på familjekrogar. I stort sett överallt har vi fått vällagad mat med ett brett register av smaker.

En av mina nya favoriter - mitt bland alla starka smaker - är en liten sidosallad med finhackad tomat, finhackad rödlök och mycket hackad koriander. Och salt, icke att förglömma.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar