fredag 7 oktober 2011

Nordic Light Hotel börjar med köttfria måndagar

Måndag den 10 oktober går Nordic Light Hotell i centrala Stockholm över till helt köttfria måndagar. Kom dit och ät eller drick på måndagar :-)
Njut av köttfri atmosfär :-)

Blir faktiskt lite rörd över att såväl ett flygbolag som ett hotell tar detta steget så tätt inpå varandra. Känner att det bara är början.

2 kommentarer:

  1. Hej! Jag snabbgooglade Pia Hall, Jag hoppas jag kommit rätt. Jag var nämligen på picknick häromdagen med mina kids och gjorde smarrigaste tunnbrödrullen utifrån ett recept i vegoparadiso. Bytte bara bort lök osv. det var super. IAF så la jag snabbt ut en ungefärligt recept på min blogg och det var dumt att jag inte direkt skrev att jag tagit från kokbok, nu är det ju inte så att jag direkt skriver en matblogg skall tilläggas. Men så fick jag den här kommentaren:

    Rikard sa...
    Hej Jennie!

    Jag måste säga det, det låter faktiskt sketgott. Jag heter Rikard och jobbar på Lövånger Tunnbrödbageris PR-byrå. Vi söker just nu efter Sveriges bästa tunnbröd rulle för att utmana tv-kocken Anders Levéns originalrulle. Den bästa rullen kommer att serveras på Fazers restauranger och belönas med ett pris till värde av 5 000kr.

    Det vore synd om din rulle inte gav sig in i racet, kolla in tävlingen här: http://www.fazer.se/tunnbrodsrulle

    Lycka till och trevlig helg!

    /Rikard

    Så tänkte jag att den som faktiskt fixat ihop receptet på pepparotswrapen med rödbeta och morot borde skicka in den till tävlingen.

    Hoppas jag hittade till rätt person nu:) (annars får jag googla vidare) Och på mitt inlägg så lovar jag att direkt lägga till var jag hittade orginalreceptet.

    tack för en trevlig kokbok!

    hälsningar Jennie

    SvaraRadera
  2. läst denna? ;)
    http://canthateenough.blogspot.com/2011/10/ett-sansat-och-nedtonat-inlagg-om-hur.html

    SvaraRadera